WELCOME TO NEW YORK

August 13, 2017

Då var jag äntligen här igen! Mitt älskade New York, men denna gången kanske en mindre trevlig start, men det ska vi inte gå in på för mycket, inte alltid självklart att man ska få komma in i USA även om jag aldrig gjort något som är emot vad reglerna säger för ett ESTA inresetillstånd. Nu är jag här i alla fall, och ska vara i 3 månader. Det ska bli tre fantastiska månader. 

 

Jag bor denna gången hos min underbara vän Hanna och hennes roomie, vi bor på 20st, nära den vackra byggnaden Flatiron building. Det är en lägenhet med två rum och ett vardagsrum/kök. Supermysigt! 

 

När jag kom till New York igår så gick jag till dansskolan för att möta upp mina vänner, de tog klass för min favoritlärare Ginger Cox (https://www.linkdancecompany.org) , och när klassen var slut kom de alla ut med stora kramar och önskade mig välkommen hem. Det känns så bra att känna att man är hemma på så många ställen. 

 

När man reser mycket tror jag att det är viktigt att känna att man kan vara hemma på många ställen, Ida (min bästa vän, som jag harrest mycket med) vi har diskuterat detta ett antal gånger, för oss har det ibland räckt med att vi kommit in på vårt rum och ställt väskorna där för att ha börjat kalla det hemma, - ska vi gå hem nu? - jag glömde det hemma etc. Ja, ni förstår ju. Det är sällan jag kallar Hotellet, för hotellet. 

 

Nu är det söndagmorgon och jag ska ta en lugn och skön dag, det ska bli jättevarmt så det är väl bara att fylla vattenflaskan och ge mig ut i vimlet. Ska träffa Ylva om några timmar på morgonkaffe. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Senaste inlägg

March 8, 2018

February 23, 2018

January 1, 2018

December 4, 2017

November 30, 2017

November 17, 2017

October 22, 2017

August 23, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by Emma Andersson