Okey, så vad är på gång?

July 11, 2017

Okey, så vad är på gång?

 

Om en månad drar jag! Först New York, mitt älskade New York. Saknar mina vänner där så otroligt mycket, och lika mycket saknar jag all fantastisk dans. Att få dansa, träna, andas, njuta är något som jag är så tacksam för att jag ges möjlighet att göra, allt handlar såklart om prioriteringar. Vill man något så ser man till att det händer.  

 

Efter New York drar jag till Australien, jag har idag suttit och fyllt i visum och så vidare för att få arbeta och turista i landet, så hoppas bara på ett positivt svar. Australien har ett så kallat ”Work and Holiday visa” som man kan söka en gång i sitt liv och på så sätt få möjlighet att vara i Australien och arbeta ett år. Detta måsta du också ansöka om innan ditt 30onde år är slut, dvs innan dagen då du fyller 31. Jag har alltså bara två månader på mig att söka, men har sedan ett år på mig att resa in i landet efter de att jag fått mitt visum. 

 

Eftersom alla frågar hur min plan i Australien ser ut och jag alltid får svara, jag vet inte så tänkte jag nu bara klargöra vad min lilla plan är. 

Först ska jag åka till Canberra, där min vän Selena bor, Selena var utbytesstudent i min klass på gymnasiet i sex månader och har sedan dess varit här några gånger i Sverige och hälsat på. Jag är otroligt tacksam över att jag lärt känna denna fantastiska människa. Hon är fotograf, och tar magiska bilder, kolla gärna in hennes hemsida

 

http://www.leanandmeadow.com

 

Sen ska jag ju försöka skaffa mig ett jobb, jag är inte säker på vad jag kommer att söka för typ av jobb eller i vilken stad jag kommer att vara. Min tanke är att jag ska till Sydney, för jag vill få dansa. Då jag inte har någon superkoll på utbudet så kommer jag att prova lite olika ställen. Jag ska också försöka få till att arbeta lite som danslärare, hålla workshops, göra koreografi osv. Så alla tips är välkomna! Men troligtvis kan jag få ett jobb inom restaurang i alla fall och kanske ska jag nu närma mig något som har med min Personalvetar-utbildning att göra, vem vet?

 

 

 

 

Snart ska jag väl börja skriva lite på engelska också, men väntar lite med det. haha 

 

Just nu arbetar jag på Katrinelund. Det har jag gjort några somrar nu, och det är en så vacker arbetsplats, kom o hälsa på mig en stund på bryggan. 

 

 

 

Och har ni vägarna förbi Katrinelund så tycker jag att ni också ska komma in och ta er en liten tur på min vän Jonnes Sup´s , han har startat eget företag där han bjuder på upplevelser på hjälmaren, man kan ta sig en liten paddeltur på en av hans SUP´s (stand up paddle board) eller testa de helt nya Waterballs en han köpt in. Jag fick ta en provtur i Söndags, så roligt. Man kände sig lite som en stor baby inuti ett ekorrhjul. Magiskt! Man får bjuda på sig själv lite. ;-) 

 

 

 

 Pop up sup:

Instagram: Popupsup

 

https://www.facebook.com/Popupsup/?hc_ref=OTHER&fref=nf&pnref=story

 

 

 

 

 

  

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Senaste inlägg

March 8, 2018

February 23, 2018

January 1, 2018

December 4, 2017

November 30, 2017

November 17, 2017

October 22, 2017

August 23, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by Emma Andersson