Magiskt bröllop på Kos

June 8, 2017

Min fantastiska vän Sanela har gift sig med sin Thomas, jag skulle inte kunna vara gladare för deras skull. Det var ett magiskt bröllop uppe i Bergen på Kos, i Grekland. 

Dagen startade med att Sanelas nära vänner och släktingar samlades på Sanelas hotellrum för fotografering och hjälpa Sanela med det sista innan vigseln. Hon var sagolikt vacker redan innan hon var färdig piffad, och när till sist klänningen kom på... <3 

Själva vigseln var Kristen ortodox, och ägde rum i en supervacker kyrka med en ännu mera vacker utsikt. Allt var väldigt annorlunda om man jämför med en vigsel i Sverige som jag tidigare varit på. Några gäster stod upp några satt ner, andra gick runt och snick snackade, några var i tid andra sena, ja men precis som Sanela sagt innan, Greek style! haha, avslappnat och bra. Seremionin bestod av olika "ritualer" som var både spännande och fina. Men framför allt det strålade om dem. 

 

Allt detta kan ju låta lite för bra, men det var det också. Allt var magiskt! 

 

Sedan åkte vi vidare till Bröllopsfesten, som var på en vingård också uppe i bergen på Kos. Helt galet! Så trevligt, god mat, fint ordnat. Sanela hade förberett en liten dans flashmob för Thomas som vi lärde oss under möhippa, som jag sedan hjälpt henne med att få ihop med lite extra koreografi och organisering. Vi gjorde succé! 

 

När tårtan togs fram och de smakat på sina bitar satte deras "Bröllops vals" igång, som inte var någon vals. Jag, Sanela och Thomas hade skapat fram vad de ville göra och övat innan. Och de framförde detta så otroligt fint! En extra stor applåd till Thomas, som var jätte nervös innan, men skötte det hela så bra och avslappnat. Jag njöt av varje sekund. (för att se en bit från denna kolla in min Instagram: emms86

 

 

Veckan på Kos fortsatte enligt alla semesterns regler. Sol, bad, upptäcksfärd på cykel, god mat, kalla öl på stranden och framför allt massa nya vänner. Så roligt att få uppleva detta. 

 

Sanela <3 Thomas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Senaste inlägg

March 8, 2018

February 23, 2018

January 1, 2018

December 4, 2017

November 30, 2017

November 17, 2017