Showdansskolan Entrés elevshow 2017

May 22, 2017

Då var det över! En magisk helg har precis tagit slut och jag känner mig fantastiskt stolt, glad och lycklig över att jag har så fina kollegor och elever. För tionde året i rad har jag fått vara med om detta som lärare (och ännu flera som elev). Det här var också den sista på en liten stund. För jag har bestämt mig för att ta en paus från denna fantastiska arbetsplats. Nu ska jag ut i världen och se mig omkring. Jag börjar såklart i mitt älskade New York, men sedan är planen att röra mig nästan så långt bort man kan komma från Sverige. Jag ska till Australien! Där är min plan att få upptäcka något nytt. Jag vill såklart dansa, och kommer att söka jobb som har med dans att göra men även försöka ta klasser för min egen skull och utveckling. Det kommer nya blogg inlägg om detta. 

 

Tillbaka till showen, "En resa i tid och rum", som Amanda Flack skrivit manus till. Showen hade som utgångs punkt att man kan resa i tid och rum, till olika platser, tider, dimensioner, samt även känslorum. Med en salig blandning dansnummer så blev det en helt magisk show som vanligt. Vi är en fantastisk "entré familj", med ledning av min chef Maud Johansson.  

 

Jag vill avslutningsvis på mitt första blogg inlägg någonsin, säga att jag är så stolt över alla mina elever jag haft under dessa tio år, så tacksam över hur jag fått se er utvecklas, funnit nya vänner, funnit en karriär, haft roligt eller kanske funnit kärleken. Det är en helt galen gåva jag fått utav er! Ni skämmer bort mig med eran talang. Jag kommer alltid att ha dansskolan entré djupt i mitt hjärta och jag säger absolut inte hej då! Bara på återseende! Vi ses snart! Jag älskar er! <3

 

Här kommer ni också att kunna följa min resa! Så att ni kan hålla er uppdaterade

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Senaste inlägg

March 8, 2018

February 23, 2018

January 1, 2018

December 4, 2017

November 30, 2017

November 17, 2017

October 22, 2017

August 23, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by Emma Andersson